Anketa o webu - vyhodnocení
Víťa, 23. 5. 2011 21:35

Děkujeme všem, kteří se zúčastnili naší ankety o novém webu. Z minimálně 200 lidí, kteří prošli za dobu trvání ankety webem, ji vyplnilo 14 lidí. Doufáme, že se účast v budoucnu zlepší :-) A kdo byl vylosován a vyhrává cenu? Najdete v článku.

V nejbližších dnech budou provedeny drobné změny na webu, které zohlední tipy zaslané v anketě. Vaše připomínky ale můžete vyjádřit i jindy - na email správce stránek Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

A cenu - lahev vína - získává Pepa Glos. Gratulujeme :-)

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Komentáře

Pepa (3. 6. 2011 17:16)
Tak to jsem opravdu nečekal, je to pro mne velké překvapení.
Žijeme v neklidné době přelomu tisíciletí, která nám přináší netušenou mnohost nových poznání, podmětů, zážitků, inspirací…, ale také štvanici od odlesku k odlesku, chaos a pomatení hodnot. Jako bychom zapomněli, že je dobré rozlišovat podstatné od nepodstatného, jakoby se vytratil moudrý smysl pro řád věcí. „vždyť je čas sázet i trhat, čas plakat i čas smát se, čas mlčet i čas mluvit, čas zrození i umírání…“ Slunce vychází, slunce zapadá, přichází jaro, léto, podzim, zima v přírodě i v lidském životě. „je to prosté jako zázrak, jako věčnost ve chvíli…“ A ZA TO SE SLUŠÍ PODĚKOVAT.
Děkuji všem organizátorům, Severákům, ale také Jižanům , dědovi a babičce ze Skalky, tetě Járušce i kmocháčkovi a kmotřence z Biskupic.
Jen ten kdo ví jak chutná úspěch dnes a denně chápe jak je těžké být stále nejlepší a na špici. Cena pojede s námi na rodinku a tam bude společně poslána do věčných lovišť.
Lužovi (29. 5. 2011 20:13)
Pepo, přejeme Ti, aby Tvá flaša nedopadla jak ta výherní za parádní závodničku na šaškecu.
Víťa (24. 5. 2011 9:48)
Losování proběhlo mým kolegou z práce, takže korupce to být nemohla. Ale bylo mi jasný, že to bude působit podezřele, holt má Pepa štěstí :-)
Bulik (23. 5. 2011 22:18)
Fuuuj! Korupce - teď o tom mluvili v TV - pověstná karlovarská losovačka ;)
Hanča (23. 5. 2011 21:50)
Tak to mě teda vůbec nepřekvapuje. On prostě vyhraje všechno, i tohle losování :-) To bude nějaká vrozená dispozice :-)