Novinky na webu
Víťa, 30. 6. 2011 15:55

Dnes úspěšně proběhl přesun Severáckého webu na nový hosting. Tímto opatřením ušetříme přibližně třetinu nákladů na provoz webu, a to už je pro nás významná úspora. Co to pro vás znamená a další novinky najdete v článku.

Změna na první pohled není vidět, možná je web trochu rychlejší (můj subjektivní dojem). Kdybyste ale přecejenom objevili nějaký nefunkční odkaz, obrázek, atd., prosím, napište mi na mail Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Doufám, že změna to nebude negativní :-)

Z dalších novinek si můžete všimnout, že se trochu změnily tlačítka sociálních sítí u článků v Aktuálně. Facebook tlačítko je teď klasické "To se mi líbí" a Google tlačítko Hlášek nahradilo nové +1 tlačítko. U všech tlačítek teď vidíte, kolik lidí už na něj kliklo.

Dále možná víte, že články v aktuálně a komentáře můžete odebírat formou RSS. Kdo neví, co je RSS a jak jej používat, může si o něm přečíst v tomto článku. Po dobu tábora bude k dispozici i RSS kanál táborového zpravodajství, aby vám neušla ani jedna zpráva.

Poslední novinkou je kalendář akcí dostupný v iCal formátu. Tento soubor můžete importovat například do svého Google kalendáře nebo Outlooku. Nevím jak Outlook, ale Google neumí s odkazem na tento soubor pracovat online, takže se změny v našem kalendáři neprojeví a je nutné obnovit iCal zdroj pro znovunačtení akcí.

A už od zítra se můžete těšit na speciální táborový web, odkaz povede jak z tlačítka na titulní straně, tak přímo z menu.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.