Severka INFO - brigáda, letní akce
Víťa, 18. 3. 2012 21:24

Ahoj Severáci, rodiče,
krom výprav bude další jarní akcí brigáda v Řečkovicích. Jak jsem minule slíbil, už máme definitivní termín. Akce se bude konat v neděli 22. dubna. Prosíme všechny Severáky, rodiče, ale klidně i prarodiče a známé, aby se přišli aktivně zapojit a předvést před řečkovickým úřadem, odměna je nemine :-)

Jak už určitě víte, první týden v červenci se bude konat letní akce pro rodiny s dětmi v Itálii. Už máme přihlášeno několik účastníků, tak se nezapomeňte v případě zájmu taky přihlásit. Propozice a odkaz na přihlášku najdete u akce.

Další nové propozice na webu jsou na příměstský tábor, který budeme pořádat na konci srpna. Vedoucí v čele s Majkou chystají týden s pohádkovými motivy a výlety do Bonga, ZOO nebo třeba cestu parníkem. Přihlášky sbíráme do konce května.

Variabilní symboly k platbě letního tábora už taky najdete na webu. Seznam průběžně aktualizujeme po obdržení přihlášek.

A aby těch letních akcí nebylo málo, ještě připomínám, že se můžete hlásit na Aftertábor - půltýdenní akci-dovolenou po skončení tábora.

za Severku
Víťa

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Komentáře

Radka Tichá (18. 4. 2012 8:23)
Matěj a máma...taky přijdeme(pokud nám nevypadne hlídání). rodinka Tichá