Severka INFO - objednávky, vánoční výprava
Víťa, 28. 11. 2012 23:33

Ahoj Severáci, rodiče,
dneškem jsme rozjeli nové kolo objednávek oddílového oblečení a dalšího. Pokud vám schází tričko, košile, nebo si chcete objednat třeba nový zpěvník, můžete buď vyplnit objednávku na webu Severky (sekce E-shop, je třeba být přihlášený) nebo odevzdáním papírového formuláře, který dostanete na schůzkách společně s obrázkovým katalogem.

V půlce prosince nás čeká tradiční Vánoční výprava - tentokrát tradiční i co se týče programu. Víkend (snad) zimního počasí, vánočních rukodělek a hlavně spousty her tentokrát v Polničce - spaní na postelích, ale dole velká tělocvična :-) Zvadlo u akce.

Do neděle přijímáme poslední předběžné přihlášky na lyžování o jarňákách. Tuto akci sice děláme poprvé, ale společně s brněnskými oddíly, které už v tomto mají zkušenosti. Nemusíte se proto bát, nebojte se zeptat na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , pokud máte dotazy.

A pokud ještě nemáte plány na pátek, přidejte se k ostatním a vytvořte si adventní věnec - maminky Renča a Ivča mají stále místo pro dospělé i starší děti (nebo mladší s doprovodem). Zvadlo najdete taky na titulní straně.

za Severku
Víťa

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.