Taková normální rodinka - akce pro celou rodinu
Hanča, 6. 2. 2013 19:59

"Chcete si dokázat, že jste výborný tým a umíte táhnout za jeden provaz? Rodiče, chcete ukázat dětem, že i vy si ještě dovedete hrát?" Pak jste tu správně, čtěte dál.

"Děti, chcete vidět, jak obstojí vaši důstojní rodičové v kuriózních situacích? Chcete si společně zablbnout a odreagovat se od běžných starostí? Pojeďte s námi na víkendovou výpravu pro "naše" děti a rodiče!"

V letech 1998, 2002-2005 jsme těmito slovy zvali na Severáky na akci pro celou rodinu - víkendové výpravy Rodinka. Od roku 2006 se z toho nakonec vyvinuly týdenní i delší akce, jezdili jsme spolu v zimě, v létě, stala se z nás výborná parta se spoustou zážitků ze společných akcí, počínaje Vltavou a konče třeba dvoutýdenní Korsikou.

Od těch dob však čas pokročil a my máme v Severce řadu nových rodin a nových dětí. Proto jsme pro letošek vyhlásili návrat ke kořenům a po 8 letech si zopakujeme TAKOVOU NORMÁLNÍ RODINKU, tedy víkendovou, jaká bývala dřív. Tato akce bude zaměřena na nové rodiny, stará garda má vstup zakázán :-) A aby byl program 100% a ctil bohatou tradici, akci pro vás připravují a garantují mimo jiné potomci slavných FanClubáckých rodů z let minulých - Vlků & Glosů & Bulíků (Jirka, Terka a Alča).

Že jste ještě s námi nebyli? No právě! Potom je nejvyšší čas, abyste si přečetli zvadlo a rozhodli se, že letos prostě NEMŮŽETE CHYBĚT! Hlásit se můžete do komentářů u akce, ale podstatná je tentokrát písemná přihláška (viz zvadlo).
 

A z jiného soudku - MÁJOVÝ ŠAŠKEC...

Pokud jste ještě odvážnější a chcete se rovnou vydat na výpravu bez dětí, pouze pro dospělé, potom je pro vás určen Májový Šaškec, jehož zvadlo bylo zveřejněno rovněž právě dnes. Více informací na stránce akce.