Přihlašování na tábor 2013 spuštěno
Hanča, 14. 3. 2013 22:53

Včera a dnes jsme začali rozdávat propozice a přihlášky na letní tábor, většina ze Severáků už je má doma. Letos jsou na celou dobu tábora zváni i Nejmladší.

Základní informace o táboře najdete v propozicích - mezi zvadly na titulní straně. Časem přibude opět i speciální táborová stránka. Pokud máte nějaké dotazy, ptejte se, nebo si prohlédněte zpravodajství na stránkách minulých táborů... Přihlášky platí pouze písemné a podepsané, mailem to nestačí, díky za pochopení.

Uzávěrka je až do konce dubna, ale byli bychom rádi, abyste se přihlásili co nejdříve. Od konce března už budeme volná místa nabízet i mimo oddíl. Prosíme, abyste nám případně dali vědět, pokud s táborem nepočítáte - ať víme, na čem jsme a kolik je volných míst.

A to je o táboře pro tuto chvíli vše. Těšíme se na spoustu přihlášek :-)

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Komentáře

Hanča (27. 3. 2013 19:40)
Renčo a Viki, tak to mám radost :-)

A zpráva pro všechny - na titulce webu už bylo zprovozněno tlačítko - odkaz na táborovou stránku, kde postupně přibývají jména přihlášených a jejich variabilní symboly.
Renata Vaculíková (27. 3. 2013 13:35)
Ahoj Hani, jasná zpráva! Hlásím Vaculík 2x. Viki se už moc těší, a já jen doufám, že mu odhodlání vydrží.
Hanča (24. 3. 2013 7:25)
Žádnou paniku :-) Uzávěrka je do konce dubna, viz výše. Do konce března rozhodně nebude obsazeno.
Jinak už máme několik přihlášek, brzo pro vás připravím na táborové stránce seznam. Prvním přihlášeným je Jirka Mynář z Nejmladších, tak doufáme, že i z této družiny aspoň několik dětí pojede... :-)
Díky, Hanča
Lužovi (23. 3. 2013 20:58)
hlásím, že děti určitě pojedou, ale nejsem schopná do 30.3. doručit písemné přihlášky, asi. Díky Petra