Akce pro celou rodinu - Rodinka, Pouť, Aftertábor,...
Hanča, 7. 5. 2013 9:58

Milé Severácké rodiny, nezapomínejte na nabídku akcí, určených právě pro vás! Ať už jste byli nebo nebyli na Rodince, koukněte na fotky a článek. Sešla se nám skvělá sestava 7 rodin a jistě se stejně jako my dobře pobavíte při čtení pohádek na P :-)

Blíží se datum, kdy bychom měli rádi představu o tom, jaká sestava se chystá na letošní AFTERTÁBOR. Na počtu a skladbě přihlášených závisí další příprava akce a taky bouračky, takže prosíme zájemce buď o přihlášky, nebo alespoň o projevení zájmu s poznámkou, kdy to upřesníte.

Nově jsme pro vás připravili akci LETNÍ POUŤ. Tedy ona není nová, je to už její 20. ročník, ale poslední tři roky byla nahrazena Grilováním u klubovny. Letos bychom se rádi vrátili k tradici, kdy v Zamilovaném hájku čeká na děti spousta her a soutěží a večer potom pro všechny táborák. Kytary s sebou :-) Další informace jsou slíbeny do konce května.

Z dalších aktivit tu máme Rakousko, ale to je v tuto chvíli plně obsazeno. Pouze pro rodiče pak máme nabídku speciální akce Májový Šaškec (herní víkend bez dětí) a nebo možnost zapojit se do práce - Představěčka, Stavěčka či Bouračka

Věříme, že si z této bohaté nabídky něco vyberete a že se někde s vámi uvidíme :-)

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.