Letní sleziny U Baby
Hanča, 8. 7. 2013 9:22

Léto je v plném proudu a tak se opět rozjíždějí oblíbené Letní sleziny U Baby. Scházíme se tam už od roku 2009 :-) Celé prázdniny každou středu zhruba od 18 hodin, Severka a Fan Club (nejen), rodiče, děti, vedoucí, kamarádi... Jste zváni!

Najdete nás před hospůdkou U Baby, v Ivanovicích. Z náměstí nebo zastávky Kouty se dáte na západ ulicí Kouty, po modré značce dál do lesa směrem k Velké Babě. Mají tam vyhlášené topinky, ale i plno dalších dobrot :-) Možno dojít pěšky, přijet na kole, nebo nechat auto někde na konci Koutů. Ke konci srpna už ze zkušenosti doporučuju baterku na zpáteční cestu :-) Jo a repelent s sebou, někdy je tam živo :-)

Hned tuto středu proběhne sběr a výměna fotek z Esterajchu a taky jsem slyšela něco o hraní petanque :-)

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Komentáře

Hanča (18. 7. 2013 7:33)
Druhá slezina, 48 (49?) lidí a lidiček :-) A to se obevila i taková jména, jako Ivča Zahradníková, Karlin nebo Ďoub s Blankou a Vaškem. Následující 3 středy se sejdete "bez nás", jsme na táboře a pak Aftertáboře - když si na nás vzpomenete, napište nám vzkaz na web :-)
Hanča (11. 7. 2013 8:00)
Tak na první slezině jsem včera napočítala 40 účastníků (našich, plus samozřejmě pár cizích lidí), topinky frčely o 106 :-)
Výměna a sběr fotek z Esterajchu je u konce a začíná distribuce - kdo si to chce nahrát, ať se ozve mně, nebo už i Roháčkovi, Robertovi či Mirkovi. A nebo si za týden vemte s sebou něco na 18,5 Giga :-)