VIP zprávy :-)
Hanča, 5. 1. 2011 23:55

Je středa, blíží se půlnoc, hodina duchů, a to je jistě nejlepší čas na to, abych vám sdělila, co je v Severce letos nového... Nějaká fakta, nějaké drby... :-)

Máme tu nový rok, za sebou pár dní, ale už je o čem psát. Tak tedy, co se událo, co by vás mohlo zajímat?

Začneme hned od nejvyššího... Náčelníka máme v nemocnici. Ale nebojte se, nekleplo ho definitivně ze Severky, jen si tam leží po plánovaném menším zákroku.
(Pro bulvární šťouraly - ne, není to liposukce ani plastická operace :-) )
(Ten mě zabije)
No, tak snad se nám brzo zotaví, posíláme mu pozdravy. Kdo ho chcete pozdravit víc, pošlete mu SMS nebo vzkaz tady na webu :-)

Hanča tento týden burcuje své okolí a shání výbavu na sjezdování. Příští týden mi nevolejte, jsem v Ramsau :-) Pokud se splní, co mi švagr slibuje, budu stát po 20 letech zase na lyžích na sjezdovce. A jestli mě u toho nějaký paparazzi vyfotí, pošlu vám fotku ;-) Buď jak bravurně sjíždím svah - a nebo aspoň jak pózuju (podobně jako Andrea Verešová ve Špindlu) s lyžama na rameni :-)

A jdeme dál, o kom něco vím? Víťa! Tak Víťa bude znovu pokoušet osud a chce se znovu stát vysokoškolákem. Držte mu a nám palce. Jemu, aby se mu to povedlo - nám, aby nás to pak moc nezruinovalo, když nebude zas mít čas :-)

Klubovnou zmítá kauza!!! Naši reportéři zjistili, že velký rozruch způsobil jistý večírek v klubovně, po kterém jeho nejmenovaní aktéři z řad naší zlaté mládeže ne zcela předpisově uklidili :-) Náš dobře infomovaný zdroj však nechce prozradit více, protože se obává pronásledování a také případné nevole rodičů zmíněných hříšníků. Mnozí z nich totiž patří k vysoce postaveným privilegovaným členům mafiánské organizace FC Severka ;-)

Černá kronika: máme pro vás dnes bohužel i špatné zprávy. Jak jsme byli informováni, v prosinci opustila řady vedoucích Severky Kačka. Stalo se tak na vlastní žádost a po dlouhé pečlivé úvaze. Kačka se podle svých slov neloučí úplně, ráda by byla dále v kontaktu a patrně rozšíří řady našeho Fan Clubu. Děkujeme jí za věrná léta ve službě a přejeme hodně štěstí do "civilního" života.

A co děti? Mají si kde hrát? Dnes proběhly první letošní schůzky. Bubáci, kde nouzově za všechny tři vedoucí zaskakoval Karel a chvíli Pařez (děkujeme), hráli nějakou strategickou hru. Aspoň tedy koncem schůzky, kdy jsem dorazila. Vypadali u toho hrozně zaujatě, tak jsem se neodvážila je rušit a ptát se, o co jde. Jen vím, že tomu velel "starosta" a vedl nějaké těžké jednání se zúčastněnými stranami. Podrobnosti pro naše čtenáře zkusíme zjistit :-) No a u Tučňáků se střídavě divoce mávalo rukama a soustředěně hledělo do dáli... Tušíte? Ne, nehráli si na věštbu kněžny Libuše, ale učili se morseovku :-)

Závěrem zpráva z "kultury": nový web Severky zaznamenal 27 ksichtíků, kteří klikli na To se mi líbí. Všichni tito jedinci mají svým klikem zásluhu na tom, že dnes už (díky péči Víti) naše přidružená facebooková prezentace může mít novou, hezčí adresu, tedy http://www.facebook.com/severkabrno. Kdo tomu rozumí, je jistě štastný a přeje nám to. Kdo tomu nerozumí, jako já, páč na FB není, nechť věří, že je to užitečná věc :-)

Děkujeme za pozornost, těšíme se na vaše komentáře a další VIP zprávy a někdy zase DOBROU PŮLNOC !

Zpravodaj Hanča
 

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.