Šeptanda, díl první
Hanča, 31. 1. 2011 22:07

Šeptanda je velmi efektivní nástroj, kterak mezi vás, Severáky, rozšířit, co potřebujeme :-) Ale nejen mezi vás, i mezi další lidi...

My vám o něčem řekneme a ono se to začne šířit... Touto formou jsme v minulosti vyřešili už plno věcí. Znáte to :-)

Dnes tu mám první díl, co bych potřebovala pustit šeptandou po lidech kolem Severky:

Probíráme se situací u jednotlivých družin a dospěli jsme k názoru, že bychom mohli prakticky do všech třech přijmout nováčky. Do Mravenečků a Tučňáků určitě (to je ročník ideálně cca 2000 až 2002), do Bubáků už snad jedině kamarády našich dětí a to nejlépe kluky :-)

Neděláme žádný nábor. To určitě ne. Ale víte-li o někom, kdo se měl zájem dostat do Severky a třeba mu to nevyšlo, ať už časově a nebo že jsme zrovna nebrali, dejte mu vědět, že teď je možnost. Ale hledáme posily do už rozjetých družin, takže ne že bych zrovna chtěla dělat talentovky :-) ale prosíme voďte jen děti, které mají OPRAVDU zájem o tento druh činnosti, budou jezdit na výpravy a je šance, že rychle doženou, co už jejich vstevníci umí. Jen tak mají šanci zapadnout do už zaběhaných kolektivů.

To vám asi jako info do Šeptandy stačí :-) Máte-li dotazy, ptejte se.

A dík :-)

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Komentáře

Fajťáci (7. 2. 2011 9:38)
Samozřejmě pěkný týden:).
Fajťáci (7. 2. 2011 9:37)
Ahoj Hančo a všichni ostatní, doufám, že jste se vrátili z Rodinky spokojení, nás moc mrzelo, že jsme se letos nemohli zúčastnit. Píšu hlavně proto, že ve středu by se přišel možná podívat na schůzku kamarád od Martina ze třídy, jmenuje se Lukáš a jeho mamince jsem řekla, že musí být připravený hlavně na táboření. Přeji pěkný víkend.
Víťa (1. 2. 2011 18:11)
Pokud by dětem vyhovoval čtvrtek, kontaktujte mě na mailu vita@severka.cz nebo mobilem 606 745 697 :-)