Tak co máme dnes nového?
Hanča, 17. 2. 2011 12:47

Máme tu novinky ze Severky pro naše věrné čtenáře :-) Taneční podložky, trička a zpěvníky, info z porady a další...

Odkud začít? Včera byla porada RK (rozuměj Rádcovský kruh, prostě vedoucí), kde jsme řešili mimo jiné tyto věci:

  • výprava Vlečka: termín je jasný, zvadlo bude už brzo. Naše první jarní výprava bude opět na Obůrku u Blanska a bude spojena s naším zapojením do akce PTO Vlečka, tedy úklid Moravského krasu. Šéfuje tomu Víťa.
  • kalendář akcí: procházeli jsme všechny akce do konce prázdnin i dál, hledali manažery akcí, kde ještě nejsou stanoveni atd. Krom tištěného kalendáře, který jste už dostali, postupně aktualizujeme i terminář zde na webu, v menu Činnost.
  • tábor 2011: příprava se naplno rozjela, přihlášky budou do konce února. Programový tým už připravuje motivovanou hru, letos si hrajeme na... to byste chtěli vědět, že? :-) Tak to si musíte ještě chvíli počkat. Základní a hlavní informace pro rodiče však je, že ani letos kostýmy nebudou složité a nebude třeba najímat si švadlenu ;-)
  • vedení Severky: bylo oficiálně zvoleno nové vedení Severky, resp. posvětili jsme tím tým lidí, kteří se od ledna (jak jsem vám už psala) pravidelně scházejí a dohodli se, že společně přebírají odpovědnost za oddíl. To je Ďoubaík, Hanča, Víťa, Bizon, Karel a Jirka. Sešli jsme se už 3x a postupně řešíme jednotlivé oblasti fungování, rozvíjíme je do podrobností a dělíme si práci. A nejen dělíme, ale úkoly i plníme, k čemuž nám pomáhá náš Správce úkolů tady na webu (v menu ho vidí jen vedoucí).

A další novinky?

Kosmův prostor: soutěž už skončila, výsledky jsou zveřejněny - odkaz je na hlavní stránce našeho webu. Získali jsme drobné úspěchy, zajímavá však na soutěži byla hlavně možnost vidět, jak to dělají v jiných oddílech. Weby, propozice, klubovny...

Trička: kdo si objednal tričko, tak se může ozvat, jsou hotová a nachystaná v klubovně. A pak taky jsou hotové samolepky na auta www.severka.cz, kdo by chtěl. V nejbližší době s Víťou doplníme a rozjedeme náš e-shop tady na webu, abyste si mohli objednat další oddílové propriety. Dám vědět :-)

Zpěvníky: Dalším splněným slibem jsou zpěvníky, resp. jejich dotisk. Je téměř hotovo, už to jen svázat. Rozhodně na další výpravě už je budete všichni mít :-) Děkujeme mamce Ludvíkové za pomoc!

Taneční podložky: v sobotu se konala soutěž PTO v hopsání na tanečních podložkách. Zapojilo se tuším 10 našich závodníků, z nichž Jiříček obsadil PRVNÍ MÍSTO v kategorii Old (tramtadadááá), Martin Fajt byl druhý v M a Lucka Bulantová čtvrtá v S. I ostatní závodníci si ale nevedli vůbec špatně! Podrobný článek vám doufám včetně fotek přidá manažer akce Ďoubalík :-) Díky všem reprezentantům i zapojeným pomocníkům!!!

Tak to by vám pro dnešek stačilo, ne? Ještě mě napadají i další věci, ale nechám si něco na příště :-) Jo a moje koleno - po týdnu frajeření jsem šla v pátek k doktorovi a mám to jen natažený, takže ortéza. Díky Pražákům za tip na doktora, je opravdu dobrej :-) A teď jsem zjistila, že stejné trable má z hor i Terka G., takže jsme si dnes vyměnily podobné dojmy :-) Až nás uvidíte pajdat, nesmějte se! Já jen doufám, že do Ivančeny budu OK..., jinak mě Bulík s Pepou na tu Lysou vynesou!!!

Ahoj ! Hanča


Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.