Exoti
Kvíz Česko a Pionýr

Zelení na minulé schůzce trénovali na tábornickou zkoušku - konkrétně státní symboly, SPTO a Pionýr. Zkuste si to taky v online powerpoint prezentaci. Jak znáte Česko a Pionýr?

 
Zelení na lasergame

alt Zelení se dnes místo schůzky vydali na Laser game - koukněte na výsledky. U první hry jsme hráli holky proti klukům, u druhé už jsme to promíchali, takže jsou týmy trochu vyrovnanější :-)

 
Tři zvířata v jednom

Tři zvířata v jednom S družinou Zelení jsme včera malovali. Tři týmy se střídali v kreslení zvířete do jednoho obrázku. Problém byl ale v tom, že každý tým měl zvíře jiné. Tipnete, co to bylo za zvířata a kterému se výsledek nejvíc podobá? :-)

 
Kůň, dům, důl, hůl, kůl, půl, sůl, vůl!

Ne, nezbláznila jsem se :-) Jen vám přináším další drobné zprávy z činnosti Nejmladší družiny. To v nadpisu je citace vítězného výtvoru v jedné naší hře... A co bylo dál?

Celý článek...
 
Co je psáno, to je dáno...

I když jsou naši nejmladší zatím teprve v první, druhé nebo třetí třídě, někteří jsou už hotoví kronikáři :-) Těším se, jak budou jednou jejich Severácké deníky vytuněné. Jak se jim to prozatím daří, to se dozvíte v tomto článku.

Celý článek...
 
«ZačátekPředchozí1234DalšíKonec»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL