Kačeři
Víkend pana Vajíčka - výprava Kačerů

Kačeři si užili super výpravu s panem Vajíčkem! Článek a fotky z výpravy najdete zde.
 
Vlajkovka a trénink na Dračí smyčku

Kačeři nezahálí ani když máme za sebou první soutěž ZL a ani když už venku o sobě dává vědět zima. Hned na první schůzce po orienťáku jsme vzali uzláky a začali trénovat nejrůznější smyčky a uzly a spojky, abychom získali co nejlepší umístění v následující soutěži - Dračí smyčce. Schůzku 21.10.2015 jsme si udělali speciálnější, jelikož oddíl Poutníci pro nás, a další pionýrské kamarády ve věku 11-15 let, uspořádal Vlajkovku v centru Brna. Tam se nás sice sešlo jen pár, ale moc jsme si to užili.

Celý článek...
 
Speciální schůzka v Jungle parku!

Venku pomalu začalo léto, a tak Kačeři si místo schůzky vyjeli do brněnského Jungle parku. Lanové centrum v korunách stromů za Výstavištěm v Brně nabízí dlouhou řadu různých překážek různých náročností. I když se nás sešlo málo, tak jsme si to moc užili. Sedm Kačerů zvládlo přes třicet překážek ve výšce tři a půl metrů nad zemí. Po náročných výkonech se odměnili v bufetu ledovou tříští nebo párkem v rohlíku. 

Nezapomeňte kouknout na fotky! :)

Celý článek...
 
Kačeři slavili úspěchy z Bloudění!

Na schůzce 20.3.2014 si Kačeři zamlsali! To protože ZAJDA, MARKÉTKA, ONDRA U. a HONZÍK v sobotu 15.3.2014 obsadili krásné třetí místo v soutěži Brněnské bloudění a získali nám tak cenné body do Zelené Ligy.

Výhercům gratulujeme! :)

Celý článek...
 
Halloweenská párty Kačerů

Na čtvrteční schůzku 31. 10. se Kačeři sešli v klubovně, každý v jiném kostýmu - od zobie až po taťku Šmoulu. Kdo šel kolem, nebo nakoukl do dveří, chvíli udiveně koukal - ten pohled byl pokaždé k popukání. Náplní této Halloweenské schůzky bylo vyřezávání dýňových lampiónů, všechny se moc povedly. Takže po celé klubovně voněl popcorn a dýně. Hrála nám hudba a všichni jsme si to moc užili.

Celý článek...