Online:

  • 11 nepřihlášených
  

Zpravodajství
Jdeme do finále
Hanča, 3. 8. 2013 0:46

V sobotu nás čeká závěr hry, potom vyhodnocení nejlepších týmů - ale ať už dopadnou jakkoli, každá rodina dostane dort :-) Máme je objednané v naší pekárně. Večer potom bude závěrečný oheň a zpívání - loni bylo kvůli bouřce v jídelně, tak doufám, že to nebude podobně.

Celý článek...
 
Den čtrnáctý, pátek 2.8.
Hanča, 3. 8. 2013 0:22

Je hluboká tma, v táboře je ticho a kolem mě se ve tmě tiše plíží hobiti za malými světýlky. Je to dokonale tajuplné, ale vezmu to radši hezky popořádku:

Celý článek...
 
Den třináctý, čtvrtek 1.8.
Hanča, 2. 8. 2013 23:24

Dopoledne se hobiti vydali hledat telegraf, kterým se na nás domlouvají skřeti. Museli napřed vyluštit nějaké tajné zprávy a přerušit skřetům jejich informační kanál.

Celý článek...
 
Rychlý komentář k fotkám a vzkazům
Hanča, 2. 8. 2013 8:08

Ahoj, včera večer jsem neprotlačila na web jediný článek, to připojení se asi v lese o půlnoci vypíná :-) Tak jen rychle k fotkám, abyste se neplašili:

Celý článek...
 
Jak se mají Bubačky - Eriadorky? / teď už podrobně
Hanča, 1. 8. 2013 15:23

Bubaček (aktuálně nejstarší Severácká družina) tu máme 6 a protože se podle vývoje zdá, že to bude jejich poslední tábor v klasické podobě (některým už bylo 15), mají letos "zvláštní režim". Nebyly týden mimo tábor, jako tomu bylo u nejstarších generací v minulosti, ale mají částečně svůj program a částečně pomáhají s naší hobití hrou - hrají příšery, nepřátele atd.

Celý článek...
 
Seznamovací okénko
Hanča, 1. 8. 2013 0:49

Na přání Bulíka vám představím alespoň některé naše návštěvy :-)

Celý článek...
 
Jak se mají Bubačky - Eriadorky?
Hanča, 1. 8. 2013 0:35

Bubačky mají zvláštní program, speciální, na fotkách jste to už viděli... Už toho mám popsanýho od Majky dvě stránky A5. Ale už nemám sílu to zatím přepisovat. Tak zítra :-)

 
Den dvanáctý, středa 31.7.
Hanča, 31. 7. 2013 23:27

Dnes byl oddychový den, jako hobiti jsme neplnili žádné zásadní úkoly. Dopoledne se konala odložená soutěž Miss chlupatá noha. Přihlášeno bylo kolem 20 soutěžících, soutěžili v disciplínách: Ukázka Hobitího outfitu, Rozhovor s moderátorem, Promenáda v plavkách a plášti, Volná disciplína. Akce byla velmi vydařená, což bohužel není písemně přenosné, tak snad alespoň koukněte na fotky :-) Vedoucí se nad nimi smáli na celý tábor asi půl hodiny.

Celý článek...
 
Den jedenáctý, úterý 30.7.
Hanča, 31. 7. 2013 23:16

Dnes jsme po bouřce, kterou na nás, jak se ukázalo, seslali opět ti dacani Temní elfové, museli vysušit celý Hobitín. Proto naši hobiti mimo jiné dostali úkol „vysušit rouno“. Museli rozdělat oheň a co nejdříve usušit kus látky. Situace se však zkomplikovala tím, že ti Temní elfové na nás ještě navíc seslali kletbu - většina obyvatel Hobitína ochrnula. Někteří nemohli používat ruku, jiní nohy, někteří oslepli a jiní nemohli mluvit. Tato neradostná situace trvala až do konce poledňáku, kdy nás přišel vysvobodit Radagast, čímž nám oplatil službu s hledáním a léčením jeho kočky.

Celý článek...
 
Den desátý, pondělí 29.7.
Hanča, 31. 7. 2013 23:07

Kvůli tomu, že nám byl ukraden ten zvon, viz minulé články, naše vesnice nebyla chráněna. Takže na nás zaútočili Vrci. Útok jsme odrazili a ani jsme nepřišli o moc zásob. Po útoku jsme uklízeli tábor a odpoledne jsme se vydali za Enty do lesa Farngorn. Ti nám po velmi dlouhém rozhovoru prozradili, že jim Temní elfové ukradli zlaté jablko a tekli dál do lesů Rhovanion, kde bydlí elfové.

No a večerní program Hobitína už znáte - dvojitá bouřka kombinovaná zpíváním v jídelně :-)

 
Pikošky
Hanča, 31. 7. 2013 23:00

Odposlechnuto na latríně a jinde:
A.D. miluje P., ale nechce to přiznat, přitom po večerce povídá T., jak je děsně krásnej.

Celý článek...
 
Jak probíhal náš výlet na Elfštejn
Hanča, 31. 7. 2013 22:15

Na naši dvojdenní výpravu jsme vyráželi rozdělení na družiny tak, jak se scházíme v Severce. Takže Bubačky šly s Majkou a doprovázel je Kuba, Kačeři vyrazili s Jiříčkem a Ankou, Mladší s Kikou (která schválně už na výlet přijela a už tu zůstala) a Víťou, a Nejmladší jsem doprovázela já, Terka a Alča. Hlídat Hobitín zůstali Buchtovi, Andrejka s Bárou v pátek dopoledne odjely domů.

Celý článek...
 
Zdravotnické okénko
Hanča, 31. 7. 2013 15:41

Už se delší dobu chystám, že vám napíšu něco o našich marodech, tak snad teď :-)

Celý článek...
 
Stručně
Hanča, 31. 7. 2013 10:19

Mám spoustu námětů na psaní článků, ale buď žádnej čas nebo žádnej signál nebo žádnou šťávu v noťasu. Vydržte :-) Teď se zas musím už vrátit z Bystřice s nákupem.
Tak snad jen drobné info - ty děti se zavázanýma očima a rukama atd. na fotkách - to nebyla hromadná havárie, ale hra :-) Temní elfové na nás seslali kletbu, dacani. Ale byla to sranda. Více v článku...

 
Odposlechnuto...
Hanča, 30. 7. 2013 23:18

Alča vysvětlovala hobitům při hře proti vrkům: „...i když jsou to mrtví vrci, tak k nim máme úctu, takže do nich nebudeme kopat!“

Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 Další > Konec >>