Ninjové
Schůzka NINJŮ

Jelikož se pomalu blíží Sitňák, už se s naší družinkou připravujeme. Stejně jako na předchozích schůzkách, i tento týden jsme se věnovali morseovce. Děti měly za úkol rozšifrovat zprávu pomocí obrázků, které znázorňovaly jednotlivá pomocná slova v morseovce. Tento úkol byl nakonec nad jejich síly, takže jsme zprávu nerozluštili. I když Mirek byl hodně blízko. Některá pomocná slovíčka už si děti pamatují, ale měly by se je doučit ještě doma. Na závěr schůzky jsme si zahráli malou honičku kolem stolů, aby se děti odreagovaly od morseovky.

 
Ninjovský výcvik všichni zvládli

Pětice odvážných bojovníků o víkendu odcestovala do dalekého Japonska, aby se zúčastnila výcviku o titul bojovníka Ninja! více u akce.

 
Schůzka Ninjů

Minulý týden se na schůzce NINJŮ sešlo všech osm dětí. Začali jsme malým opakováním pochodových značek. Ne všichni to uměli, snad se to do příště zlepší. 

Potom jsme si pro zasmání a uvolnění zahráli pár her. Na konci schůzky nám zbyl ještě čas na trochu zdravovědy a Mirek s Matějem si splnili zkoušku z nováčkovské. Fotky a článek z naší podzimní výpravy - Zathura si můžete prohlédnout u akce!

 
Halloweenská schůzka Ninjů

Minulý týden, 2. 11., u Ninjů proběhla Halloweenská schůzka. Nejprve jsme se vydali lovit netopýry ve tmě. Každého, kdo si nějakého ulovil, čekala sladká odměna. Pak jsme si při svíčkách (jak taky jinak) četli strašidelné bílé historky a schůzku jsme zakončili schovávanou. Samozřejmě nesměly chybět kostýmy, občerstvení a svítící dýně. Schůzku jsme si moc užili.

 
PRVNÍ VÝLET družinky Tyrkysoví
V sobotu se naše nejnovější družina Tyrkysoví vydala na první výlet. Viděli prasata v oboře Holedná, opékali špekáčky a mnoho dalšího. Fotky a článek u akce.