Extra
Fan club

Máte kladný vztah k našemu oddílu, líbí se Vám naše činnost? Prostě - máte nás rádi? Chcete nám nějak vyjádřit podporu a pomoci nám? Staňte se členem Fan clubu Severky!

Celý článek...
 
Akce pro rodiny a rodiče

Na členy Severky a jejich rodiny čeká mimo běžné činnosti i jedna naše specialita: už řadu let má u nás silnou tradici nabídka aktivit pro rodiče a pro celou rodinu. Nejen členové Fan Clubu Severky, ale i další  Severáci a kamarádi, se mohou zúčastnit akcí podle svého výběru - letních, jarních, zimních,..., od večerních nebo jednodenních až po čtrnáctidenní expedice.

Celý článek...
 
Chechtáky

Od roku 1995 vydává Severka svoje vlastní platidlo. Chechtáky částečně fungují jako odměna při oddílovém bodování a na závěr roku se dá za ně "nakoupit" spousta cen, ale mají i sběratelskou hodnotu. Bankovky jsou samozřejmě jištěné proti padělání. Guvernérem Banky Severka je Radeček, který dbá na to, aby naše banka nekrachovala a dobře sloužila svým klientům, tedy členům našeho oddílu.

Celý článek...
 
Maily Severka

Adresu webového rozhraní pro maily a nastavení emailových klientů najdete zde.

Celý článek...
 
Jak nám můžete pomoci

Protože se občas někteří rodiče a přátelé oddílu ptají, co potřebujeme a jak by nám mohli pomoci, budeme vám na tomto místě psát aktuální tipy, co by se hodilo. Všem, kteří nám rádi a ochotně pomáhají, moc děkujeme. I díky nim může být Severka taková, jaká je.

Celý článek...