Za psem - soutěž PTO 

Akce

Kdy:
13. 10.
Kde:
Brno
Pro koho:
celý oddíl

Popis

Šifrovací soutěž PTO pro tříčlenné nebo čtyřčlenné týmy.
Kategorie podle roku narození: M (2002 - 2005), S (1998 - 2001) a R (1994 - 1997). S každou kategorií M půjde osmnáctiletý doprovod ze Severky, takže se nemusíte bát, že by se ti nejmenší ztratili.
Více informací se dozvíte na schůzkám nebo ve zvadle, které bude příští týden. Pokud byste chtěli už předem trénovat, nic vám nebrání - můžete si projít šifrovací manuál.



ČLÁNEK Z AKCE:

V sobotu jsme po srazu na konečné konečně domysleli finální sestavu týmů a vydali se do Lelekovic přeplněným autobusem, ve kterém s námi jely i dva další oddíly. Po vjezdu do vesnice jsme míjeli další a další oddíly, přicházející od vlakového nádraží k sokolovně.

Po zahájení jsme se všichni společně podívali na úvodní video, kde jsme se dozvěděli, že úkolem celé šifrovačky bude zjistit, kdy má pionýrský pes narozeniny. Pak už se jednotlivé týmy rozběhly po stanovištích šifrovací rozcvičky, po jejímž splnění už každý tým dostal první šifru a dál pokračoval samostatně.

Překvapilo mě, že oproti předchozím ročníkům byla trasa poměrně dlouhá a některé šifry dost složité a zdlouhavé, do úplného cíle moc týmů nedorazilo.

Na vyhlášení jsme k našemu velkému překvapení zjistili, že se naše dva týmy v kategorii instruktorů umístily na 6. a 4. místě, přestože skončily na 8. šifře z 12. Ostatní si taky zaslouží pochvalu za snahu a reprezentaci oddílu, jejich umístění sem doplníme, až se ho dozvíme.

Severku v jednotlivých kategoriích reprezentovaly tyto týmy:

M: Simonka, Monička, Alenka, Sára

M: Markétka Š., Martin D., Honza

S: Kryštof, Martin F., Ondra N., Makča G.

I: Lucka, Peťka, Bára (6. místo)

I: Alča, Anka, Terka (4. místo)

Alča

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.