PTO - Setonův závod 

Akce

Kdy:
23. 4.
Pro koho:
celý oddíl

Popis

V sobotu jsme se již tradičně zúčastnili pionýrské soutěže Setonův závod. Je to poslední soutěž do letošní Zelené ligy, a tak jsme doufali ve skvělé výsledky, které by jen potvrdili naše dosavadní 3.místo. Výsledky byly mnohem lepší, než jsme očekávali. Z celkových 10 hlídek (z toho 1 smíšená s jiným oddílem) se na vyhlašovaných pozicích umístilo 7 hlídek.

Po tom, co jsme konečně došli na start závodu a zaregistrovali se, měly děti jen pár minut na to, aby se připravily a okamžitě startovaly. To bylo sice trochu hektické, ale všichni to v pohodě zvládli a my vedoucí jsme na startu osaměli a čekali, až se děti po asi 3 hodinách začaly pomalu vracet.

 

Závodníci mezitím plnily na trase různé úkoly. Některým to sice trvalo déle, ale nakonec všichni zdárně došli do cíle. Na vyhlášení jsme mimo cen přebrali i prapor SPTO, protože v květnu pořádáme další akci SPTO a to Sraz PTO.

 

A jak to dopadlo?

Nejmladší

Majda, Vendy, Esťa (3.místo)

Marťa, Míša, Janča (1.místo)

Marek, Jindra, Adam


Mladší

Simča, Ája, Natka (3.místo)

Eliška, Marek U., Jirka (1.místo)

David, Marek D., Verča (4.místo)

Dáda, Kika, Nelča


Starší

Zajda, Makča, Peťa (3.místo)

Martin D., Honza P., Honza (ze Zeměpisné společnosti) (1.místo)
 

Rádci

Ondra U., Ondra N., Vilík (6.místo)

 

Další umístění a body do Zelené ligy budeme vědět v týdnu.

 

Děkujeme všem, kteří se zúčastnili, ať už jako závodníci nebo jako pomocníci na stanovišti a doufáme, že jste si to užili. Já určitě.
 

Lucka



Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Komentáře

Víťa (26. 4. 2016 14:35)
historicky nejlepší ne, ale tak dobře jsme na tom naposledy byli v roce 2006 (a předtím jen 1995), takže i to je úspěch :-)
Ďoub (26. 4. 2016 13:34)
Podle výsledků, které jsem viděl je tam minimálně čtyřikrát 16 bodů do ZL. Logicky za první místa a pak 4 místo MD a č místo MH. Gratuluji, vypadá to na historicky nejlepší umístění v ZL.