Výprava Žlutí 

Akce

Kdy:
2. 12. - 4. 12.
Pro koho:
Lentilky

Popis

V pátek jsme se sešli u klubovny, každý si přibalil část společných zásob a mohli jsme vyrazit. Jeli jsme vlakem do Nedvědice a odtud pěšky na skautskou základnu v Chlébském. Už byla tma, tak byla cesta dobrodružnější (a poněkud složitější), ale na místo jsme došli :).

 

V sobotu ráno měl rozcvičku Marťas, protože si plnil zkoušku z tábornické. Po rozcvičce jsme se nasnídali a čekal nás první úkol – rozluštit téma naší výpravy. Někomu to šlo lépe, někomu hůř, nakonec ale všichni zjistili, že budeme pomáhat Strýčkovi Skrblíkovi a zažijeme různá dobrodružství jako zažívají Kulík, Bulík a Dulík. Další úkol prověřil kačeří znalosti o Severce, vedoucích a PTO. Schválně, jestli i vy víte, kdo dřív dostal šátek - Petruška, nebo její brácha Vilík :) Do oběda jsme už jen hráli deskovky a učili se na zkoušky z Nováčkovské.
 

Po poledňáku jsme zjistili, že Rafani ukradli peníze Skrblíkovi, proto jsme se snažili získat jich co nejvíce zpět, Rafani je ale velmi dobře hlídali, takže se nám to povedlo jen z části. Hry venku jsme hráli až do té doby, než se sešeřilo. Po večeři jsme zůstali uvnitř a hráli Město, jméno, zvíře, věc a různé deskovky.

 

V neděli jsme si vyrobili camrátka a vyzkoušeli, jak těžké je předávat nějakou zprávu co nejpřesněji. Potom jsme si už jen sbalili batohy, naobědvali se, uklidili budovu a vyrazili na vlak.

 

Doufám, že si všichni užili družinkovku tak jako já, a že účast Žlutých bude na Vánoční výpravě větší, než na této :)


Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.