Mafie 

Akce

Kdy:
25. 11. - 27. 11.
Pro koho:
Šmoulíci

Popis

Tento víkend proběhlo tajné setkání tří mafiánských rodin – Greco (Terka, Elda, Saša a Mája), Mala del Brenta (Natka, Míša P. a Ája) a Sacra Corona Unita (Simča, Míša Š, Anet a Ema) s vyhlášenou rodinou Capone. Jejich úkolem bylo získat důvěru a navázat spolupráci s vůdčí rodinou. 

V pátek po úvodním seznámení následovala zkouška z mafiánského slangu, kterou všechny mafiánky s pár chybami zvládly. Poté jsme se společně vydaly na kutě, abychom byly všechny odpočaté na sobotní výzvy.

Po rozcvičce a vydatné snídani jsme za výsledky našeho pátečního snažení získaly drogy určitých hodnot, které jsme musely schovávat před ostatními rodinami, aby nám je neukradly. Celý víkend pak probíhaly kontroly drog, za které jsme získávaly další finanční odměnu.

Při získávání informací o ostatních mafiánských organizacích musí být správný mafián trpělivý, a proto proběhla před obědem zkouška, při které jsme si tuto trpělivost procvičily.

Aby při naší komunikaci nedošlo k nedorozumění, procvičily jsme si naše komunikační dovednosti tím, že jsme musely „okopírovat“ obrázek. U toho jsme však nemohly mluvit, a tak bylo občas dorozumívání trochu těžší.

Při obědě jsme musely spolupracovat a držet při sobě (doslova). Měly jsme totiž svázané ruce provázkem. Namotávání špaget se tedy stalo značně obtížným.

Zatímco si ostatní mafiánky hladily bříška po výborném obědě, rodina Capone zajala osoby, které dříve obchodovaly s nepřátelskou mafiánskou organizací. Ostatní mafiánky si poté vyzkoušely získávání informací od těchto zajatců. Někteří zajatci to bohužel nepřežili...

Získané informace nám však napomohly k nalezení nepřátel. Při dalším pozorování jsme zjistily, jak vypadají a kdo je jejich kápo. Abychom byly silné a zvládly je porazit, daly jsme si večeři. Po jídle jsme se ponořily do světa hazardu a zahrály si ruletu. Někomu se dařilo a vyhrával a někdo totálně zkrachoval, ale tak to v životě chodí.

Posilnily jsme se panákem a vyrazily zničit nepřátele. To se nám hravě podařilo a mohly jsme jít spát.

V neděli ráno nebyla rozcvička a tak jsme mohly jít rovnou na snídani. Potom jsme se sbalily a trošku jsme si zašaškovaly při hraní šarád. Nejlépe si za celý víkend vedla rodina Greco, a tak se stala zastupující rodinou rodiny Capone v naší organizaci.

Lucka a Nikča

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.