Výlet Tyrkysoví 

Akce

Kdy:
5. 11. - 5. 11.
Pro koho:
Ninjové

Popis

Jak jsme se měli? 

Na tento výlet jsme se vydali do obory Holedná. Vystoupili jsme v Bystrci zastávku před konečnou a sešli ze sídliště k ohradě. Zdrželi jsme se u studánky, za kterou jsme našli pár bambusových tyček, které měly u dětí veliký úspěch, že jsme je pak vláčeli celou cestu. Po chvilce chůze jsme našli vstup a na chviličku jsme se zastavili u cedule. Tam jsme se dozvěděli, že v oboře můžeme vidět muflonydaňky jeleny a také divoká prasátka.

Cestou oborou jsme hráli "Katastrofy" (když je povodeň, vylezeme na pařez, apod.). Došli jsme až ke dvěma rybníčkům, jeden byl vyschlý, chvíli jsme se tam zdrželi u studánky a pak jsme zase šli dolů zpátky k rozcestí.

Podzimní přírodou jsme pokračovali až k ohradě s divokými prasátky, u které jsme krmili daňky skoro přímo z rukou. Protože bylo zakázáno v lese rozdělávat oheň a nebylo tam žádné ohniště, vyšli jsme z ohrady a vyrobili ohniště na louce. Z počátku se nám kvůli větru nedařilo oheň rozdělat, ale s pomocí březové kůry, jsme konečně mohli začít opékat topinky a špekáčky. Spálili jsme i bambus a všichni se najedli. Pak jsme hráli Smradlavé vajíčko Uzel z rukou. Nakonec jsme se šli ještě do ohrady podívat na divoká prasátka, pak už ale byl čas jet.

Ušli jsme zhruba 7 km, viděli jsme daňky a muflony a hlavně byla 100% účast (Honzík, Natálka, Marek a Tomík, Zajda, Anka, Ondra a Kryštof) a všichni si to užili. Počasí nám krásně vyšlo a užili jsme si podzimní barevné přírody a srandy s listím. 

Děkujeme všem za účast a těšíme se na příště :-)

Zajda

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Komentáře

Hanča (8. 11. 2016 22:25)
Hej bando, moc prima fotky!!! :-) Držím palce do dalších akcí vaší nové družinky!