Podzimáky Adršpach 

Akce

Kdy:
26. 10. - 29. 10.
Pro koho:
celý oddíl

Popis

Letos jsme se vydali na podzimáky do Adršpachu, kde jsme naposledy byli před devíti lety. Bylo nás opravdu hodně, celkem se výpravy zúčastnilo 56 kousků. Všichni vedoucí si zavzpomínali na časy, kdy byli v Severce ti nejmladší.

Cesta na základnu byla náročnější, protože jsme hodně přestupovali. Když jsme došli na základnu, tak jsme si vybalili a po zbytek večera jsme hráli hry.

V pátek po snídani jsme se vydali na první celodenní výlet. Šli jsme dvanáctikilometrový okruh Polskem, kde jsme vyšli na pár vyhlídek a oběd jsme si dali v malém zámečku Friedenstein. Cestou nám hodně pršelo, ale to nás nezastavilo a došli jsme v pořádku na základnu. Po výletě jsme si zahráli několik her, navečeřeli jsme se a šli na kutě.

V sobotu ráno jsme vyrazili na vlak z Měziměstí do Teplic nad Metují, odtud jsme šli do Teplických skal. Tam jsme si dali oběd a prošli jsme trasu podél skal. Cestou jsme na skalách hledali různé obrazce zvířat a osob. Večer jsme se vlakem vrátili na základnu.

V neděli po ránu jsme se sbalili a v deset hodin se vydali na vlak k domovu. Cesta se vinou vichřice a popadaných stromů na trati trochu zkomplikovala a tak se návrat výrazně opozdil. Nakonec se nám však přece jen podařilo dostat domů v pořádku, i když notně znaveni.


Nikča


Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.