Večer tříkrálový 

Akce

Kdy:
5. 1.
Kde:
Klubovna - Brno
Pro koho:
FC, rodiče, vedoucí

Popis

12. ročník akce V3K aneb Večer tříkrálový.

Oblíbená akce s hvězdičkou - pouze pro vedoucí, FC a rodiče, 18+
Kdo nezažil, nepochopí :-)
Minulý ročník zde.

Manažer akce Hanča, ale pomocníci VELMI VÍTÁNI !!!

REPORTÁŽ Z AKCE

Na dvanáctý ročník akce Večer tříkrálový zavítalo celkem 41 hostů a pořadatelů. Severáků, FanClubáků, rodičů a přátel našeho oddílu. Klubovna se na jeden večer proměnila v "Northern Star Pub", tedy hospůdku kdesi v Anglii. Jak to u nás vypadalo, to se podívejte na fotkách - měli jsme krásný bar s pípou, podtácky, spoustu typických rekvizit a propriet. Mimochodem, bylo nám moc líto po skončení akce vracet vše do původního stavu, aby to zase byla klubovna pro děti :-)

Ale ani hosté se nenechali zahanbit a mnozí pojali svoje kostýmy opravdu úžasně! Podívejte se sami :-)

No a pak jsme už mohli začít. Osazenstvo bylo rozděleno do 5 týmů a zahájili jsme "Pub-quiz". Ten byl 4 kolový (proložený přestávkami) a obsahoval 8 témat: Aktuální události, Severácké tábory, Historie, Vedoucí Severky, Příroda a geografie, Severácký zpěvník, Anglie a Alkohol. Kvíz byl asi poněkud těžší, než mnozí (i já) čekali. Výhodu nabral v Táborovém kole tým, obsahující Bizona a Ďoubalíka, a svůj náskok už neztratil - přesto, že mu další týmy postupně začaly šlapat na paty a jeden tým měl v Alkoholovém kole plný bodový zisk :-) Doufám, že si přes obtížnost otázek hráči kvíz užili, pobavili se, dozvěděli se něco nového a třeba je to motivovalo k prolistování oddílového sborníčku nebo webových stránek :-)

Pak už s menším časovým skluzem začala očekávaná Tombola. Objevilo se několik tradičních putovních cen, několik cen po odchodu hostů zůstalo v klubovně, ale jinak jsem byla překvapená nárůstem počtu cen kvalitních, přijatých s nefalšovanou radostí. Po tombole už pokračovala volná zábava, vzpomínání na společné zážitky i probírání novinek, utužování stávajících a navazování nových vztahů... Večer proběhl jako obvykle velmi družně a příjemně, bylo moc fajn potkat zase oblíbené přátele, z nichž mnohé už vídáme vlastně jen na Svářce a na V3K :-)

Děkuji všem zapojeným za pomoc, tedy: Víťovi a Bulíkovi za celkovou přípravu a kvíz * Jiříčkovi za odvážné moderování, byl to takový křest ohněm * Majce za zmanažování baru a jejímu týmu Lukinovi, Elišce a Roháčkovi * Barči za výpomoc * Petře a Karlovi, Lucce a Bizonovi a ostatním výše zmíněným za pomoc před akcí a taky po akci. A všem hostům za společnost a za výborné chuťovky k občerstvení :-)

Jedna věc mě ale hodně mrzí: že jsme na závěr kvůli časovému skluzu úplně zapomněli zkontrolovat ty loňské směnky z Kasína :-( Tak třeba to proberem ještě příště, nebo že bysme je zveřejnili tady? Já za Severku mám v ruce tyto:

  • Slon: Práce pro Severku, nejlépe v kuchyni, na výpravě, kde budete chtít + doprava v ceně... / splněno částečně - vařil na Vánoční výpravě, ale auto jelo moje :-) Ale jinak děkujeme.
  • Lucka Buchtová: Pomoc na příští V3K - obsluha, pomoc při hrách / splněno náhradním plněním, v sobotu před akcí při přípravě přerodu klubovny na Pub. Děkujeme.
  • Petra Lužová: Umytí oken 2x v roce 2012 u vás doma / splněno částečně, zdržení z naší strany - čekali jsme, až bude po malování. Peťa se dožadovala splnění úkolu pravidelně. Zbývající plnění domluvíme a nebo odpustíme za pomoc s přípravou V3K, protože tam taky uklízela a umývala :-) Děkujeme!
  • Ivča Buchta: Vaření na táboře 1 týden / splněno. Druhý týden Ivča s Jiřou vařila jen tak :-) Děkujeme a v létě zas :-)
  • Mara Kepák: 2x kdykoliv si Severka vzpomene dojedu uklidit celu klubovnu / splněno částečně po minulém V3K. Po tomto V3K byl Mara unaven a probudil se, až bylo uklizeno :-) Zatím dík.

Máte někdo další směnky? Napište do komentářů a nebo si je schovejte na příští rok :-) Tuším, že třeba Luba dělal celý večer Jarovi sluhu, ale nemám to přesně zachyceno :-) A Pepa měl pro nás taky něco připraveno... no aspoň se můžeme už teď těšit na příště!

Hanča

Výběr z cca 130 fotek. Ostatní zájemcům pošlu / dám na flešku, ozvěte se.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Komentáře

Slon (14. 1. 2013 14:41)
Jinak musím toto cestou poděkovat za bezvadný večer a speciálně Pepa mě naprosto dostal dokonalostí kostýmu,který si kompletně vytvořil.
Teda pokud nekecal.Tady je vidět že pro AČR není nic nemožné,bez problémů můžeme vyhlásit válku Skotsku a naše průzkumné jednotky mezi místní obyvatelstvo zapadnou.
Slon (14. 1. 2013 14:35)
Co se týká splnění směnky tak jsem si to auto pokazil záměrně aby se celý úkol nesplnil najednou a ještě jste mě někdy vzali.Příště vemu auto a na vaření prdím.(To samozřejmě kecám být Severkou tak po mě požaduji splnění úkolu najednou a ne po kouskách v rámci reklamačního řízení.Slibuji že se případnou reklamací budu vážně zybývat a zjednám nápravu.)
Hanča (4. 1. 2013 18:08)
POZOR - kdo máte (a víte kde) z loňského Kasína nějakou směnku, co jste vydražili, vemte ji s sebou :-) Zkontrolujeme, jestli byla splněna a kdyžtak dohodneme nápravu :-)
Směnky Severky jsem včera našla, tak to prohlídnem.
Hanča (4. 1. 2013 15:07)
Přijdou ještě Uldrijani, Pražáci, plus Ilonka s Robertem. Možná i Merlin s Luckou.
Nakonec nedojde Andrejka a X-treme - nemoc. Nepřijdou Fajti, Střechovi.

Pořadatelé a pomocníci:
Hanča, Víťa, Bulík, Majka, Roháček, Eliška, Lukin, Jiříček, Barča.
Bocman (4. 1. 2013 15:06)
Ahoj Taky přijdeme. Bocmanovi :-)
Jiřa (2. 1. 2013 17:35)
Já s Ivčou přijdem.
Pepa (2. 1. 2013 16:56)
Samozřejmě v sobotu dorazím, jen co se v pátek vrátím z krátkého předsoutěžního soustředění z města Inverness v Highlandu. Letos tedy s heslem „ štěstí přeje připraveným“.
Hanča (2. 1. 2013 11:46)
Dojdou Neumannovi, dorazí i Mara Kepák.
Jana Bulantová (2. 1. 2013 10:51)
Určitě přijdeme.
Jana a Michal
Lužovi (1. 1. 2013 13:30)
To si nemůžeme nechat ujít. Petra a Karel
Bizon (31. 12. 2012 10:28)
Hlásím sebe a Lucku. Doufám, že seženeme hlídání a prcek již nebude nemocen - to jediné by nám shatilo plánu na účast.
Luba (29. 12. 2012 11:59)
Hlásím 2 kusy příchozích a to Luba+Tom, Gába se projevila jako správná matka a bude slavit z domova. Těšíme se
Hanča (28. 12. 2012 18:35)
Přišlo mailem:
Chtěla bych celou naší vlčí rodinku a X-treme ve stejné sestavě jako minulý rok přihlásit na V3K. Budem se těšit :)
Vše nejlepší do Nového roku za všechny, Janča V.
Slon (19. 12. 2012 21:11)
S Renčou určitě přijdeme,omluvenka pouze neschopenka nebo úmrtní list.
Andrejka (19. 12. 2012 12:50)
Andrejka se hlásí - jako pomocník Hani? :)