Orientační běh - soutěž PTO 

Akce

Kdy:
5. 10.
Kde:
Zamilovaný hájek - Brno
Pro koho:
celý oddíl

Popis

Reportáž z akce:

První říjnovou sobotu jsme se zúčastnili Orientačního běhu, podzimní soutěže počítané do Zelené ligy (žebříčku nejlepších oddílů v Brně). Bylo nás celkem 20 - 18 soutěžících a Anka s Majkou jako psychická podpora.

Jak uvidíte na fotkách, všichni startovali s elánem, někteří vyběhli dokonce tak rychle, že to ani foťák nedokázal zachytit.
Trasa byla letos o něco delší a náročnější, než v minulých ročnících, a tak ne všichni zvládli najít nebo správně označit všechna stanoviště, proto se neumístili. Ale to nevadí, důležité je, že se nikdo neztratil a všichni běžci si zaslouží velkou pochvalu. (Pro srovnání - na minulém Orienťáku bylo pět dětí, dneska třináct... příště se třeba najde ještě víc odvážlivců ;)).

Nejlepší umístění si vybojovala Terka, která v kategorii vedoucích (D+) doběhla na krásném 2. místě. Ale nebyla jediná, kdo dostal na vyhlašování cenu - letos se v některých kategoriích vyhlašovalo až do 10. místa, takže nějakou drobnost dostali i další Severáci. A pro ty, kteří nic nevyhráli, donesla Nelčina mamka výborný štrůdl - děkujeme :)

A kdo že to dneska reprezentoval a statečně bojoval za Severku?

H8 - David (19. místo), Robin, Mareček
D8 - Nelča
H10 - Martin D. (16. místo)
D10 - Monička (10. místo), Natálka K. (11. místo), Simča (14. místo), Alenka (22. místo), Natka P.
D12 - Romča (6. místo)
H14 - Ondra (12. místo)
D14 - Nikča (8. místo)
D18 - Peťka (6. místo), Lucka (7. místo)
H+ - Víťa (15. místo)
D+ - Terka (2. místo), Alča (6. místo)
 

Alča

Sraz na Orienťák se přesouvá na 8:15!!

Podzimní soutěž PTO - Orientační běh, pořádaná 176. PTO Vlčata. Letos se koná v Zamilci!

Kdo by chtěl předem potrénovat, aby se v sobotu neztratil, může se zajít podle této mapy podívat třeba na pár trvalých kontrol (ale pozor, na soutěži budou kontroly úplně jiné, ať se vám to pak neplete!).

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.