Akta X Kačeři 

Akce

Kdy:
21. 11. - 23. 11.
Pro koho:
Kačeři

Popis

REPORTÁŽ Z MISE

Družinovou misi v duchu mimozemšťanů a paranormálních jevů mají za sebou členové naší nejstarší družinky. Vyjeli jsme s nimi do nedalekých Vranovic, do místa, kde se naposledy udály nevysvětlitelné věci, nad kterými zůstal rozum stát. My jsme sice kruhy v obilí neviděli, ale zažili jsme útok mimozemšťana!

V pátek jsme se sešli v klubovně, nabalili potřebnou výzbroj a výstroj a vyrazili na vlak. Ubytovali jsme se v chatce na samotce, abychom byli co nejblíže přírodě a všem záhadám. Jakmile jsme povečeřeli a chatu jsme si vytopili, čekal nás první úkol - výslech dvou svědků záhadných jevů. Jedna žena - vědkyně, se najednou objevila uprostřed jezera na druhé straně světa - co se jí stalo? A policisté našli ohořelého muže, který se bál mimozemšťanů, uprostřed lesa - jak se tam asi dostal? Na to vše se museli všichni agenti zeptat, dostávali však jen jednoslovné odpovědi ano/ne. Nebylo to jednoduché, ale vyšlo najevo několik zajímavých teorií.

V sobotní ráno všem agentů přišly na účet první peníze jako odměna za včerejší výslechy. To ale pro všechny znamenalo, že si vše museli všichni platit a celý den s penězi hospodařit. Platilo se za jídlo, vstupy na mise, vybavení na mise atp. Bylo možné samozřejmě také peníze vydělat - různými službami nebo směnkami. Po snídani jsme se vydali prozkoumat místní ekosystémy, abychom zjistili, jestli paranormální jevy nepochází z přírody. Výzkum trval tři roky a všechny tři ekosystémy jsme perfektně zmapovali, ale bohužel jsme  víc nic nezjistili.

Na oběd náš tým doplnila posila - přijela agentka Nikča. Takže na další mise jsme měli o člena víc. Odpoledne jsme uklízeli po obědě a trochu si uklidili v chatě. Potom jsme na radarech zachytili neznámé signály tak jsme se je pokusili vyluštit. Po zdolání pár překážek a vyluštění několika šifer jsme získali souřadnice. Nic jsme ovšem opět nenašli. Ale agentský tým omega dostal alespoň úkol - ohlásit se z telefonní budky (kvůli utajení) v přesný čas, zadat tajný a přesný kód a následně zjišťovat od místních obyvatel, jestli nezahlédli něco neobvyklého či paranormálního. Zjistili opravdu vzácné informace!

Večer jsme si dali pohov, hráli nějaké hry a taky zpívali s kytarami. najednou se však za oknem objevila nějaká nestvůra a vyděsila nás téměř k smrti!!! Ale utekla, tak jsme se rozběhli za ní. Venku jsme našli stopy krve a uslyšeli křik nějaké ženy! Našli jsme ji s ošklivou zlomeninou nohy a bylo vidět, že má za sebou ošklivý zážitek. Naši medici ji ošetřili, ostatní se zatím vydali po stopách nestvůry. Našli jsme nestvůru skoro k smrti zraněnou a tak ji podrobili pitvě. O všem jsme potom sepsali zprávu. Rozhodli jsme se nestvůru sníst :-)

V neděli po ranním tréninku a snídani jsme ale byli z mise odvoláni. Vládě naše informace prozatím stačili a uvidíme jestli nás ještě někdy na nějakou misi povolá. Potom, co jsme poobědvali mimozemšťana se slizem a uklidili obydlí, jeli jsme domů. 

Byl to moc bezva víkend, děkujeme za téměř stoprocentní účast! Těšíme se na příště :-)

Anka (agentka J)

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Komentáře

Martina Fajtová (26. 11. 2014 12:23)
Anko a Jiříku, děkuji moc za prima výpravu pro děcka. Celé jsem si to vyslechla s napětím od Martina a také váš popis jsem si ráda přečetla. Skoro se obávám podívat se skrz naše okno v noci. Taky jsem se napila z Martínkovy flašky, ve které byla jakási neznámá tekutina vypadající jako kola, tak doufám, že ve mně nezačne růst vetřelec...