Zimní táboření 

Akce

Kdy:
6. 2. - 8. 2.
Kde:
U Kalicha - Senotín
Pro koho:
vedoucí, 15+

Popis

Letošní zimní táboření bylo podruhé na našem tábořišti v Jižních Čechách. Tentokrát jsme bydleli přímo na farmě Alpaka kousek od tábora, protože hlavní program se odehrával tam. Výměnou za uskladnění našich táborových věcí pomáháme na farmě, hlavně se dřevem.

A tak jsme se v pátek večer sešli na Alpace u čaje a svařáku a naplánovali práce na sobotu. Jedna část se vydala do lesa čistit ho od suchých stromů, druhá část štípala špalky a třetí sbírala, osekávala a pálila větve. Mezitím jsme stihli nachystat a sníst oběd (pečená žebra), dvakrát zapadnou a vyprostit traktor nebo hlídat Sáru, malou dceru Toma a Jany z farmy.

Když už se stmívalo, přesunuli jsme se dovnitř na ovarovou polévku. Sobotní večer byl o něco kratší než páteční, Slon u stolu rovnou usínal :-) Přecejen jsme většinou kancelářské krysy a den byl vyčerpávající, takže tentokrát jsme se do maringotky a na gauč vydali o dost dřív. V neděli jsme dopoledne dodělali dřevo, co zbylo ze soboty a po obědě (pečené klobásy) jsme se rozloučili a jeli se ještě podívat na naše tábořiště. Zjistili jsme, že je vše v pořádku a kochali se zasněženou loukou. Jak to u nás vypadá v zimě se můžete podívat níže na 360° panoramatu.

Akce to byla opět povedená a už se těšíme na tábor v létě :-)

Víťa

Účastníci: Víťa, Slon, Pepa, Karlin, Ďoubalík, Hanča, Ivča B.

Naše tábořiště v zimě

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Komentáře

Víťa (2. 2. 2015 10:55)
asi jo, ale aspoň se vejdeme do maringotky na alpace :-)
Slon (1. 2. 2015 22:06)
Koukám podle přihlášených že by minimalistická sestava jako předloni?
Víťa (17. 1. 2015 22:49)
Info bude, termín s největší pravděpodobností 6. - 8. února.
Barča H. (16. 1. 2015 16:36)
Jaký je tedy termín, nějaká změna? A nějaké bližší info, jako kdy a jak se jede? Děkuji :)
Slon (12. 1. 2015 21:45)
Prosím o opravu datumu na 6-8.2.2015. Tedy pokud platí páteční domluva.