Aftertábor 

Akce

Kdy:
1. 8. - 7. 8.
Kde:
U Kalicha - Senotín
Pro koho:
rodiny, FC, vedoucí

Popis

Zveme vás k nám na tábor po odjezdu dětí - na „Aftertábor“ pro vedoucí a rodiny. Akce je určena pro vedoucí a jejich rodinné příslušníky, členy Severky (vč. FC) + rodiče. Mladší 18 let pouze v rámci nějaké rodiny/skupiny. Po akci následuje bouračka, na které je možno zůstat a pomoci s bouráním tábora.

Další informace najdete v propozicích. PROSÍME O PŘIHLÁŠENÍ nebo alespoň projevení zájmu do konce června! Pro přihlášení prosím uveďte počet lidí (dospělých a dětí), příjezd a odjezd, účast/neúčast na bouračce, případně poznámky k ubytování, programu nebo stravě. Buď sem do komentáře, nebo na mail  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

Řád akce

1) Všichni účastníci respektují pokyny vedoucích akce. Chovají se ohleduplně k základně i k ostatním účastníkům, dodržují noční klid, chrání a šetří vybavení základny i okolní přírodu, nevstupují do neveřejných prostor ani do cizích stanů.
2) Každá rodina nebo skupina zodpovídá za chování a bezpečnost sebe a svých dětí. Vedoucí akce zodpovídají pouze za provoz základny, zajištění služeb viz níže a nabídkový program.
3) Rodiny se dle další domluvy a rozpisu střídají ve službě v kuchyni. Zajistí domluvený rozsah stravování, provoz základny a kuchyně (voda, dřevo, topení, nádobí...) včetně protidešťových opatření.

Seznam přihlášených

Víťa
Bizon
Svadbíci
Hanča (možná +3)
Edingerovi
Chyťovi 5x, možná Renča
Pepa Glos
Karlin
Lužovi

???
Ďoubalík s Vaškem, Bocman s Kubíkem - možná, podle aktuální situace a momentálního rozhodnutí
Vaculíci - spíš ne, ale kdo ví... (práce, řešení stěhování...)
Bulíci - letos nejspíš ne
Buchtovi - ne

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Komentáře

Pepa G. (30. 7. 2015 10:57)
Letos jsem se rozhodl vyrazit na Aftertábor až v pondělí 3. 8. a pudu pěšky z Třebíče, kam dorazím vlakem. Na tábor plánuju příchod někdy večer v úterý 4. 8., ale je možné, že ve středu dopoledne.
Plánovaná trasa je přes Želetavu , Dačice a Český Rudolec. Pokud by se chtěl někdo připojit může.
Samozřejmě na bouračku zůstávám a doufám , že se někde najde pro mě místo na dopravu zpět do Brna.
Lužovi (8. 7. 2015 10:55)
Ahoj, s námi je to letos složitější. V sobotu si vyzvedneme děti osobně na táboře a pojedeme dál do jižních Čech. Na tábor se vrátíme ve čtvrtek a zůstaneme až do posledního hřebíčku v neděli. Všichni.
P.S. Omluva za zpoždění infa.
KKarlin (3. 7. 2015 7:38)
Já přijedu. Kdy to nevím.

Karlin
Gabriela Chyťová (30. 6. 2015 19:58)
Na poslední chvíli hlásím, že rodinka Chyťova též zavítá na after v počtu 5 ks pravděpodobně od neděle do cca čtvrtka.
Edingerovi (8. 6. 2015 7:52)
Boris+Martina hlásíme se