Výprava Modří 

Akce

Kdy:
11. 3. - 13. 3.
Pro koho:
Šmoulíci

Popis

O víkendu jsem zažila s družinou Modrých velké dobrodružství. Vydali jsme se do Hollywoodu. Potkat slavné hvězdy a užít si víkend.

Jak už je možná tradicí, byla to taková dámská jízda. Já a 6 holek (Ája, Natka, Mája, Anet, Terka a Simča).

Na srazu dostaly holky šifry, pomocí kterých se nakonec i přes určité nesnáze (přestřihnutí provázku, jedné ze šifer) dostaly na skautskou základnu na Lesné. Už bylo pozdě, a tak jsme šly spát.

Když je člověk v Hollywoodu, tak prostě musí vyfotit spoustu selfíček, to je povinnost. A tak jsme v sobotu dopoledne vyrazily do ulic a snažily jsme se co nejrychleji vyfotit určený seznam fotek. Dopoledne za námi přijela Alča, která zde s námi strávila sobotu.

Společnými silami jsme uvařily oběd. Po něm jsme si zahrály nějaké deskovky a vyrazily přímo do centra Hollywoodu vyfotit se s památkami.

Věčeři jsem připravovala celou věčnost, protože smažit palačinky pro 7 nenasytných holek je na dlouho...

Potom jsme konečně vyrazily na lov autogramů slavných hvězd, protože ty je nejlehčí potkat právě večer, když jdou na párty. To se nám podařilo, získaly jsme všechny autogramy a mohly jít spát.

V neděli už jsme si jen zahrály nějaké hry, snědly oběd, uklidily srub a vyrazily zpátky domů za maminkami, protože všude dobře, doma nejlíp.

Lucka

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.