V3K 

Akce

Kdy:
7. 1.
Kde:
Klubovna - Brno
Pro koho:
FC, rodiče, vedoucí

Popis

Těžko tomu uvěřit, ale letošní Večer tříkrálový alias V3K byl už 16. v pořadí. Tato druhá nejstarší akce Fan Clubu Severky je pořádána od roku 2002 bez přerušení. Jedná se o společenský večer pro FC, rodiče a vedoucí, vždy s nějakým programem a netradičním či docela klasickým nápojovým lístkem. Než začnete prohlížet fotky, tak jen podotknu, že akce je 18+ :-) Tolik info pro případné nováčky a teď už k tomu, jak jsme si to užili:

Letošní ročník byl ve znamení Četnických humoresek. Navštívili nás hosté z rozmanitých společenských vrstev: nóbl dámy i venkovské holky, četníci i zástupci armády, boháči, mafiáni a nejspíš i nějaký ten pytlák či zloděj :-) Sešlo se nás celkem 32 včetně personálu. Poté, co se všichni porozhlédli u baru, jsme si vyzkoušeli v Kvízu, jak známe seriál Četnické humoresky a období První republiky. Byla jsem překvapená, jaké znalosti daly dohromady jednotlivé týmy, musím je pochválit, já bych toho rozhodně tolik nevěděla. Následující disciplíny už byly detektivní: nejprve šlo o Popis pachatele. Jaké zvláštní znamení má aktuálně Víťa, to si vzpomněli všichni (protože než to vyřeší u zubaře, ještě to chvíli potrvá :-) ). Ale o barvu jeho očí se málem svedla hádka a barvu spodního prádla Víťa musel dokázat. Víťa byl vděčným objektem i v další hře Portrét pachatele, kde dva jeho portréty byly doplněny ještě skicou Slona a barmanky Alči. Závěrečná hra Vyšetřování nám přinesla čtyři vtipné pohledy na to, jak těžké to mají vyšetřovatelé a jak různě se dá vyložit 9 důkazů na místě činu.

No a potom už byl čas na všemi očekávanou Tombolu. Ještě předtím jsme si ale promítli malou vzpomínku na předchozích 15. ročníků akce V3K a jak pravil Bulík - jedno oko nezůstalo suché :-) Ráda bych při této příležitosti ještě jednou poděkovala všem organizátorům a pomocníkům všech V3K, protože je to na přípravu velmi náročné a jak sami účastníci uznávají, nemáme to s nimi vůbec lehké :-) Doufám, že si letošní V3K za barem užily i naše tři nové fešné barmanky a asistentky Alča, Lucka a Peťka. Taťka Bulík se měl co ohánět, aby mnohé četníky od nich odehnal :-)

Že se letošní Večer tříkrálový povedl, o tom není pochyb. Poslední hosty jsme totiž vyprovázeli někdy kolem půl třetí, zatímco jindy se to podaří třeba už v jednu ;-) Děkujeme, že jste s námi byli a budeme se těšit zase za rok! Třeba už nalákáme i nějaké nováčky - ne že by nám s našimi štamgasty nebylo dobře, ale rádi se o tuto taškařici podělíme i s ostatními.

Hanča a Bizon
za barem Víťa, Alča, Peťka, Lucka
(foto Víťa, slideshow Hanča)

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Komentáře

Hanča (5. 1. 2017 14:44)
Dojde ještě Kika E., Karlin.
Hanča (4. 1. 2017 10:19)
Ano, potvrzeno, Hlouši rodiče jdou taky.
Barča H. (4. 1. 2017 9:04)
Hlásím dva kusy (já+Petr) a těšíme se! :-)
Naši jdou myslím taky.
Majka (3. 1. 2017 13:57)
Pokud je ještě místo rádi si s Peroněm letos zkusíme V3K z druhé strany baru :)
Hanča (31. 12. 2016 10:39)
Ještě přijdou Vlci.
A mladí Vlci - Jiříček s Evčou.
Radek Neumann (28. 12. 2016 12:46)
Ahoj,rotný v záloze poslušně hlásí 2 ks, těšíme se.:o)
Renata V. (19. 12. 2016 8:04)
Taktéž děkujeme za pozvání a hlásíme účast v počtu 2 kusy (Tom+Renata).
Ivča (19. 12. 2016 6:30)
Potvrzuji účast pro: Jiřa + Ivča.
Hanča (15. 12. 2016 21:40)
Dále zatím přihlášeni:
Merlin + Lucka, Peťa + Karel, Bulík + Jana, Bizonova Lucka.
Pepa (14. 12. 2016 10:32)
Děkuji spolku za pozvání, rád se tradičního Večera tříkrálového zúčastním.
Za ministerstvo obrany a armádu kapitán Pepa s manželkou.