Výprava Žlutí 

Akce

Kdy:
3. 3. - 5. 3.
Pro koho:
Lentilky

Popis

Snad každý by si přál navštívit univerzitu pro příšerky. Naše příšerky ze Žlutých dostaly dopis z univerzity, proto jsme se tam v pátek všichni vydali. Po večeři jsme hráli jednoduché hry na prověření slovní zásoby a potom jsme šli brzy spát, abychom měli na výuku dost sil.

V sobotu ráno jsme si udělali strašidelné masky a představili jsme se svými strašidelnými jmény. Po obědě příšerky musely předvést své schopnosti na různých překážkách a museli projít dětským pokojem bez zranění. Náhle se však naše světy prohodily a z nás příšerek se stali lidé. Proto jsme se učili schovávat se před příšerkami a postavili jsme si úkryt v lese. K večeři jsme si udělali nad ohněm špízy. V noci jsme zjistili, že nás obklíčily příšerky, proto jsme se vydali je pozorovat a snažili se zapamatovat si, jak vypadají, aby je odborníci mohli pochytat. To se nám povedlo a tak jsme mohli jít v klidu spát.

Ráno se vše vrátilo do pořádku a z nás byli zase příšerky. Při změnách se ale zničily všechny dveře spojující naše světy. Proto jsme je museli znovu vytvořit (camrátka). Následovala soutěž ve strašení. Soutěž vyhrál ten, kdo křičel nejhlasitěji (to šlo našim příšerkám opravdu skvěle). Odpoledne jsme uklidili a vydali se na dlouhou cestu domů.

Peťa L.


Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.