Výprava Šmoulíci - Cesta kolem světa za 48 hodin 

Akce

Kdy:
3. 3. - 5. 3.
Pro koho:
Šmoulíci

Popis

O víkendu jsme se Šmoulinkama uskutečnily cestu kolem světa za 48 hodin.

Po příchodu na ubytování jsme sestavily teleport. Následoval první přesun do Japonska. Bohužel jsme zjistily, že holky teleport nesestavily moc dobře, protože se při cestování rozbil. Už však bylo pozdě, a tak jsme opravu nechaly na další den.

V sobotu jsme se vzbudily a po rozcvičce a snídani jsme posbíraly po okolí všechny součástky, abychom mohly teleport znovu sestavit. To se nám taky podařilo a následoval již úspěšný přesun do Japonska, kde jsme měly na oběd kuře na kukuřici s rýží. Abychom „okusily“ místní kulturu, jedly jsme oběd hůlkami. Někdo pochopil, proč jsou Japonky tak štíhlé. Neumějí jíst hůlkami. Nakonec jsme se však všechny najedly a po poledním klidu následoval další přesun.

Tentokrát jsme navštívili Afriku, kde jsme si pomocí vlastnoručně vyrobených zbraní vyzkoušely lovit zvířata.

Už nám došly finance na jídlo, a tak jsme se přesunuly na Ukrajinu a vykradly banku. Holkám to šlo překvapivě rychle. Že by to už někdy dělaly?

Večeři jsme si udělaly tábbornickou. Na ohni jsme si opekly špízy.

Další ráno (ve skutečnosti ve 2 v noci) jsme se vzbudily, měly rozcvičku, začaly se balit a uklízet. Zjistily jsme, že se nám někde zatoulalo Slunce, a tak jsme ho šly hledat. Když jsme ho našly, tak už byl večer, a tak jsme šly znovu spát. Další den už naštěstí normálně vyšlo a po prodlouženém budíčku jsme měly na snídaní výborné palačinky.

Když jsme si trochu předbalily věci, přesunuly jsme se do Ameriky, kde objevili vědci nový živočišný druh tzv. Facebůčky. Jsou to malí, modří živočichové, kteří rádi sdílí informace a vyjadřují se o sobě i ostatních na své zdi.

Po obědě následoval závěrečný úklid a odchod na autobus a domů.

Lucka 

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.