Trénink na PioTrio 

Akce

Kdy:
28. 1. - 28. 1.
Pro koho:
celý oddíl

Popis

Za dva týdny nás čeká soutěž PioTrio, a tak je nejvyšší čas trénovat. Foukačku a piškvorky trénujeme na schůzkách, vodní disciplínu bohužel nemůžeme, takže jsme se dneska vydali do bazénu.

Ve vodě má každý z týmu svou zvláštní úlohu. Jeden člověk loví síťkou kachničky, druhý loví nafukovací balónky (u starších a rádců loví granáty ze dna) a třetí loví plastové balónky, kterými se poté musí trefit do lavoru.

V klubovně jsme se sešli v počtu 14 dětí, 6 instruktorů (kteří nás ještě budou reprezentovat) a 4 „starochů“ (my, co už můžeme jen podporovat soutěžící). Vysvětlili jsme si pravidla a vyrazili do bazénu.

Nejprve jsme se rozplavali a vyzkoušeli házení balónků do krabice. Potom jsme se rozdělili do družstev a vyzkoušeli si samotnou soutěž. Všichni se hrozně snažili a po dvou hodinách plavání/topení v bazénu už jsme byli všichni utahaní, tak jsme se osušili a vydali za maminkami na obídek.

Doufáme, že se to všem líbilo, a že na Piotrio vyrazíme ještě v hojnějším počtu a ukážeme ostatním oddílům, že Severka prostě umí.

Lucka

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.