Dětský den za radnicí 

Akce

Kdy:
1. 6.
Kde:
Pivovar Řečkovice - Brno
Pro koho:
všichni, veřejnost

Popis

I letos se 1. 6. 2018 Severka zúčastnila Dětského dne za radnicí jako spoluorganizátor.

V lesíku za řečkovickou radnicí si vedoucí společně s Lanovým centrem Proud připravili pro děti několik stanovišť. Děti si pak mohly zkusit zdolat nízkou lanovou překážku "šalina" nebo projít poslepu pavoučím labyrintem. Nechyběl ani trénink přesnosti v hodu na cíl v podobě rozzlobených hlav, orientace v okolí nebo koutek tvoření, kde se vyráběla sluníčka nebo ptáčci do květináčů. Počasí letos Den dětí zvlažilo letní bouřkou, ale i tak si to všichni užili a potkali spoustu nových lidí.

Mimo stanoviště v lesíku probíhal pestrý program v areálu bývalého pivovaru v amfiteátru, na pódiu se vystřídalo několik zajímavých hostů, a byla k dispozici celá řada dalších stanovišť, jako například Policejní stanoviště, překážky a soutěže od TJ Sokol či jízda na koních atp.

Děkujeme všem dětem (kterých bylo opět více než 300), ÚmČ Řečkovice a LC Proud za spolupráci, také vedoucím ze Severky a Simči a Terce ze Šmoulinek za pomoc :-) Zase za rok, ahoj!

P.S.: Pan Oliver Pospíšil z radnice po celou dobu celé akce sbíral střípky na kameru - tak se určitě podívejte, třeba tam uvidíte právě sebe! :-)

https://www.youtube.com/watch?v=vxeuFMNAmZ4

Anka

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.