Sraz PTO 

Akce

Kdy:
24. 5. - 26. 5.
Pro koho:
celý oddíl

Popis

O víkendu jsme se zúčastnili tradiční akce Sraz PTO. Tématem celého srazu byl divoký západ, a tak se na Krkaté Bábě, kde se akce konalo, sešla spousta malých i velkých kovbojů a kovbojek.

Když jsme se v pátek sešli před klubovnou, tak jsme si říkali, kde máme všechny ty děti. Bylo jich totiž 26, což na naše poměry není úplně mnoho a před klubovnou se ztratily v záplavě rodičů. Když jsme dorazili na místo, postavili jsme si stany, dali večeři a poté se vydali na kutě.

Ráno jsme začali klasicky rozcvičkou, pak jsme se nasnídali a byl nástup, kde jsme se dozvěděli pravidla celé sobotní hry. Dopoledne byly pro děti připravena různá stanoviště, kde si vydělávaly dolary.

Odpoledne je pak mohly rozmnožit v kasínu a nebo si založit nějaký byznys. Na ten ale potřebovaly platnou licenci, nebo dostaly pokutu. Některé naše děti bojovaly v soubojích, kluci měli byznys s věštící babičkou, další skupinka zase relaxační studio a Šmoulinky si založily seznamku, kde si ostatní platili za to, že se s nimi mohli seznámit. Oblíbený byznys měly holky z Vlčat, které za peníze polévaly kohokoliv, koho jste si objednali. Za vydělané dolary si děti mohly něco koupit v obchůdku a na úplném konci byla dražba různých větších cen.

Po večeři pak následoval slavnostní oheň, kde se vyhlásili noví instruktoři za tento rok (od nás se už podzimního instruktoráku zúčastnili Makča a Honza) a pak se společně zpívalo.

V neděli jsme neměli rozcvičku a tak hned byla snídaně a následně slavnostní nástup. Tam byli oceněni vedoucí, kteří letošní školní rok organizovali nějakou soutěž. Dostali pionýrské ocenění „lipový kvítek“. Od nás to byla Lucka a Peťka, které společně s dalšími 2 vedoucími z jiných oddílů pořádali na podzim soutěž v lanovém centru - Karákoram. Následně byla vyhlášena celoroční soutěž Zelená liga. Umístili jsme se na skvělém 2. místě! Je to naše nejlepší umístění za celou historii Severky. Všem, kteří se zúčastnili letošních soutěží, moc děkujeme, je to hlavně vaše zásluha.

Po nástupu jsme začali balit, ostatní oddíly už nějak spěchaly, ale my jsme měli čas a tak jsme si ještě s oddílem Phoenix zahráli lakros, abychom už trochu potrénovali na podzimní soutěž Zelené ligy a v příštím roce zase zabodovali. Možná i mířili ještě výš. Naobědvali jsme se a vyrazili na autobus do Tišnova a následně vlakem do Řečkovic. Celý víkend jsme měli moc hezké počasí a celá akce se podle mého názoru podařila.

Lucka

Všechny fotky

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.