Vánočka 

Akce

Kdy:
13. 12. - 15. 12.
Pro koho:
celý oddíl

Popis

Na letošní vánoční výpravě, jsme měli v pátek večer všechno zabalené, abychom brzy ráno mohli odletět na Floridu za rodinou.

Ráno jsme ale zaspali a většina vedoucích odjela na Floridu bez nás. Proto jsme si dopoledne užívali toho, že jsme tam sami, hráli jsme hry a blbnuli. Ještě dopoledne jsme zaslechli na jedné rádiové stanici lupiče. Říkali, že se chytají vyloupit náš dům, a tak jsme neotáleli a začali jsme vyrábět pasti. Poté se opravdu objevili zloději a my jsme je úspěšně nalákali do pastí a mohla si pro ně přijet policie. 

Chvíli potom se k nám vrátili vedoucí z Floridy a společně jsme mohli oslavit Vánoce.

Po obědě jsme se vydali užít si trochu sněhu - jak můžete vidět z fotek, postavili jsme několik sněhuláků a došlo i na lopatování. Už převlečení a vysušení jsme se vrhli do vánočního vyrábění, abychom měli čím ozdobit slavnostní tabuli. Před večeří jsme ještě stihli si zapálit prskavky a pak už přišlo na řadu šampaňské a kapr se salátem. Po jídle jsme si rozdali dárečky, zahráli pár písniček na kytary a už byl čas jít na kutě. 

V neděli jsme se hned ráno začali balit. Poté nás čekalo šátkování - gratulujeme Aničce P. a Míše K. a doufáme, že se k nim další připojí co nejdříve. Dali jsme si oběd a vydali jsme se domů ke svým rodinám, abychom mohli i s nimi oslavit Vánoce.

 

Ještě nás čeká Vánoční svářka 24.12., pokud se s některými neuvidíme, tak Vám za celou Severku přeji krásné svátky.

                                                                Nikča

 

 

 

Všechny fotky

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.