Bubáci Svratouch 

Akce

Kdy:
11. 11. - 13. 11.
Kde:
Svratouch
Pro koho:
Bubáci

Popis

Když jsme všichni dorazili na sraz na konečné, tak jsme se pak vydali na hlavní nádraží. Odtamtud jsme šli na autobusové nádraží a jeli autobusem až do Svratky. Odtam jsem šli přes dvě vesnice až do Svratouchu. Tam jsme vyzvedli u pana správce klíče a šli až do chaty. Když jsme došli, tak jsme se ubytovali, napapali a šli spinkat.

Ráno nás Mája a Pařez vzbudili tak, že nám dali do ruky sáček s ledovou vodou a museli jsme jít ven a dokopat špalek z bodu A do bodu B. Potom se Makča zabořila, tak jsme šli zpátky do chaty. Po rozcvičce jsme se nasnídali a šli leptat sklo. Po leptání jsme si dali obídek a měli polední klid. Po odpoledním klidu jsme chtěli opět leptat, ale neleptali,  protože jsme šli ven tam nám zavázali oči, dali nás do kruhu a se zavázanýma očima jsme stavěli stavbu z lega. Další hra byli Limeriky, při které jsme si měli pamatovat krátké básničky (limeriky). Potom jsme běhali a odpovídali na otázky které se týkaly Severky. Pak jsme dostali úkol donést si špalky a přejít na nich z bodu A do bodu B. A další hra byla Pravda, nebo Lež. Jak jsme hru skončili, tak jsme šli spinkat.

V neděli ráno nás zase vzbudili „příjemným“ budíčkem - dali nám „mentalní rozcvičku“, když jsme ji dokončili, tak jsme museli ven a chytnout Pařeza. Také jsme se nasnídali a potom následoval program. Nejdřív jsme hráli městečko Palermo a potom Oldu Macháčka. Po programu jsme se naobědvali, začali balit a pucovat chatu. Potom jsme šli zase zase zpátky do Svratky a jely domů.

Barča Tykalová

Fotogalerie

Info před akcí

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.